Aastra 6731i

Aastra-6731i-iP-VOIP-SIP telefoon

De Aastra 6731i heeft een drieregelig display en ondersteunt tot 6 lijnen met gespreksaanduiding. Hij biedt XML mogelijkheden waarmee maattoepassingen kunnen worden gebruikt en werkt uitstekend met bekende IP/PBX platformen.

Dit toestel wordt ondersteund met tal van configuratiemogelijkheden en verbeteringen door middel van software releases. De goede prijsprestatieverhouding zorgt ervoor dat de 6731i uitstekend geschikt is voor dagelijks gebruik bij kleine, middelgrote en zeer grote organisaties.

Mogelijkheden en voordelen:

  • Aastra Hi-Q™ Wideband Audio Technologie Alle 67xi Series IP toestellen beschikken over Aastra Hi-Q™ wideband audio technologie voor verbeterde prestaties en kraakhelder geluid. Aastra Hi-Q verbetert de audiokwaliteit van gesprekken aanzienlijk voor zowel hoorn, handsfree als headset. Het zorgt ervoor dat gesprekken veel natuurlijker klinken met een prettiger gebruikservaring en verhoogde productiveit tot gevolg.
  • XML Browser De 6731i is voorzien van een XML browser waarmee toegang kan worden verkregen tot diensten en toepassingen. Dit maakt het mogelijk om met behulp van de development guides van Aastra maattdiensten en applicaties te ontwikkelen. Hierdoor hebt u de beschikking over ongelimiteerde potentie om de 6731i helemaal af te stemmen op de specifieken wensen van uw organisatie of branche.
  • Verbeterd gespreksbeheer Dankzij uitgebreide opslagmogelijkheden voor persoonlijke adresboeken, bellijsten, gebelde nummers kan de Aastra 6731i de efficieny verbeteren omdat meer informatie met een druk op de knop beschikbaar is. Andere mogelijkheden zijn: gesprek delen, doorschakelen, in de wacht zetten, intercom, en 3-weg vergadergesprek
  • Eenvoudige ingebruikname De Aastra 6731i is vanaf ingebruikname en configuratie tot toekomstige verbeteringen en upgrades ontwikkeld om uw organisatie tijd en geld te besparen. Dual auto-sensing switched Ethernet poorten voorkomen extra bekabeling en maakt de installatie eenvoudiger. Geïntegreerde IEEE 802.3af Power-over-Ethernet zorgt voor een eenvoudige ingebruikname met centrale energielevering en backup. Configuratiebestanden kunnen met een eenvoudige teksteditor worden gemaakt en via verschillende communicatieprotocollen gebruikt worden om de toestellen individueel of centraal in te stellen.