Aastra 6739i

Aastra 6739i SIP telefoon

De 6739i is ook voorzien van meerdere aansluitingen voor headsets, ondersteunt tot negen lijnen met gespreksaanduiding, dual Gigabit Ethernet Interfaces en uitgebreide mogelijkheden om gesprekken te beheren.

Belangrijkste mogelijkheden en voordelen

  • Grote Touch Screen Display Het hoge resolutie (640 x 480) full VGA aanraakscherm met verlichting is het hart van de Aastra 6739i. De moderne display is voorzien van navigatiemenu´s waarmee u volledig gebruik kunt makenvan de krachtige belmogelijkheden van deze SIP-telefoon. De helderheid kan worden aangepast zodat - ongeacht het licht van omgeving - optimaal gebruik kunt maken van het scherm.
  • Aastra Hi-Q™ Wideband Audio Technologie Alle 67xi Series IP toestellen beschikken over Aastra Hi-Q™ audio technologie voor optimale prestatie en spraakkwaliteit. De geïntegreerde breedband audio software en hardeware zorgt ervoor dat de geluidsprestaties bij elk gesprek buitengewoon zijn, zowel bij het gebruik van handset, de handsfree speaker en de hoofdtelefoon.
  • Flexibele Headset Mogelijkheden De 6739i geeft u flexibiliteit bij het gebruik van een headset. Hij beschikt over een ingebouwde Bluetooth interface en speciale EHS (DHSG) poort. Hierdoor zorgt de 6739i dat u mobiel bent op kantoor en tegelijkertijd kunt genieten van de uitzonderlijke audiokwaliteit op uw draadloze headset.
  • Eenvoudige ingebruikname De Aastra 6739i is vanaf het moment dat u hem in gebuik neemt en instelt tot en met toekomstige uitbreidingen en upgrades ontworpen om uw organisatie tijd en geld te besparen. Dual auto-sensing switched Gigabit Ethernet poorten maken extra bekabeling overbodig en maken de installatie eenvoudig zonder aan bandbreedte in te hoeven leveren. De geïntegreerde IEEE 802.3af Power-over-Ethernet ondersteuning zorgt ervoor dat stroomvoorziening en backup centraal kunnen worden geregeld.