Aastra 6755i

Aastra 6755i SIP telefoon

De 6755i is perfect geschikt voor lichte tot normale IP-telefoniewerkzaamheden in kleine, grote en corporate omgevingen.

Belangrijkste mogelijkheden en voordelen

 • Buitengewone audiokwaliteit
  Alle 6700i Serie IP-toestellen beschikken over Aastra Hi-Q™ audio technologie voor optimale prestaties en spraakkwaliteit. Aastra Hi-Q verbetert de audiokwaliteit aanzienlijk en zorgt ervoor dat de geluidsprestaties bij elk gesprek buitengewoon zijn, zowel bij het gebruik van de handset, de handsfree speaker en de hoofdtelefoon. Het zorgt ervoor dat gesprekken natuurlijker klinken, waardoor de gebruiker een rijkere ervaring heeft en de productiviteit stijgt.
 • XML Browser
  De 6755i is voorzien van een XML browser waarmee toegang kan worden verkregen tot maatdiensten en toepassingen. Met behulp van de development guides van Aastra kunnen diensten en toepassingen worden ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat u de 6755i eindeloos kunt aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie of branche en CTI-toepassingen kunt gebruiken via het display en toetsenbord.
 • Uitgebreid gespreksbeheer
  Dankzij uitgebreide opslagmogelijkheden voor persoonlijke adresboeken, gesprekshistorie en lijsten voor nummerherhaling kan de Aastra 6755i de efficieny verbeteren door met een druk op de knop meer informatie te tonen bij een gesprek. Andere mogelijkheden zoals gesprek delen (shared call), bridged line appearances, gesprek doorzetten, gesprek in de wacht, intercom en 3-weg vergadering verbeteren de flexibiliteit en controle.
 • Eenvoudige ingebruikname
  De Aastra 6755i is vanaf ingebruikname en configuratie tot toekomstige verbeteringen en upgrades ontwikkeld om uw organisatie tijd en geld te besparen. Dual auto-sensing switched Ethernet poorten voorkomen extra bekabeling en maakt de installatie eenvoudiger. Geïntegreerde IEEE 802.3af Power-over-Ethernet zorgt voor een eenvoudige ingebruikname met centrale energielevering en backup.

 •