Aastra 6757i

Aastra 6757i SIP telefoon

De 6757i is zeer geschikt voor managers en gebruikers met meer wensen die meer speciale toetsen nodig hebben en een groot scherm om volledig gebruik te kunnen maken van op XML gebaseerde toepassingen.

Belangrijkste mogelijkheden en voordelen

 • Buitengewone audiokwaliteit
  Alle 6700i Serie IP-toestellen beschikken over Aastra Hi-Q™ audio technologie voor optimale prestaties en spraakkwaliteit. Aastra Hi-Q verbetert de audiokwaliteit aanzienlijk en zorgt ervoor dat de geluidsprestaties bij elk gesprek buitengewoon zijn, zowel bij het gebruik van de handset, de handsfree speaker en de hoofdtelefoon. Het zorgt ervoor dat gesprekken natuurlijker klinken, waardoor de gebruiker een rijkere ervaring heeft en de productiviteit stijgt.
 • XML Browser
  De 6757i is voorzien van een XML browser en een extra groot scherm waarmee toegang kan worden verkregen tot maatdiensten en toepassingen. Dit zorgt ervoor dat u de 6757i eindeloos kunt aanpassen aan de specifieke wensen van uw organisatie of branche en CTI-toepassingen kunt gebruiken via het display en toetsenbord.
 • Uitgebreid gespreksbeheer
  De 6757i beschikt over functies als gesprek delen (shared call), bridged line appearances, gesprek doorzetten, gesprek in de wacht, intercom en 3-weg vergadering waarmee de flexibiliteit en controle wordt verbeterd.
 • Uitbreidbaarheid
  De Aastra 6757i biedt twee verschillende uitbreidingsmodules. Hij ondersteunt tot drie Aastra M670i modules, elk met 36 toetsen met LED-aanduiding waarmee een uitgebreid toestel voor telefonisten ontstaat. Er kunnen ook dire geavanceerde Aastra M675i modules worden aangesloten, elk met 60 toetsen en een lcd-scherm met LED-systeem.
 • Eenvoudige ingebruikname
  De Aastra 6753i is vanaf ingebruikname en configuratie tot toekomstige verbeteringen en upgrades ontwikkeld om uw organisatie tijd en geld te besparen. Dual auto-sensing switched Ethernet poorten voorkomen extra bekabeling en maakt de installatie eenvoudiger. Geïntegreerde IEEE 802.3af Power-over-Ethernet zorgt voor een eenvoudige ingebruikname met centrale energielevering en backup.

 •