Aastra 5380

aastra 5380

Naast een groot verlicht display, beschikt de Aastra 5380 over een geïntegreerd alfanumeriek toetsenbord dat u kostbare tijd bespaard wanneer u zoekt naat contactpersonen of een tekstbericht wilt opstellen. Handige functies zoals automatisch terugbellen, gesprek doorschakelen en vergadergesprek helpen bij het verbeteren van de efficiency tijdens dagelijkse werkzaamheden.

Om de telefoon te bescherm tegen ongeoorloofd gebruik kan deze worden voorzien van een pincode.

Extra toetsenmodule

Met een uitbreidingstoetsenmodule kan de productiviteit van de Aastra 5380 nog verder worden verhoogd. U heeft de optie het toetstel uit te breiden met maximaal drie toetsenmodules met elk 20 toetsen of met toetsenmodules met een op een lcd-scherm gebaseerde toetsenbord met elk 15 toetsen. De status van iedere functie wordt aangeduid met een rode of groene LED die geïntegreerd is in iedere toets.

Afhankelijk van de getoonde kleur kunt u bijvoorbeeld onmiddellijk zien of een teamlid een intern of extern gesprek voert.

Flexibiliteit

De hoeks van Aastra 5300 systeemtoestellen kan worden ingesteld op 25 of 40 graden, afhankelijk van de verlichting in de ruimte. Dit zorgt ervoor dat u het display altijd optimaal kunt aflezen. Uiteraard kan het toetsen ook de wand worden bevestigd.