Galaxy G2

Alarmcentrale Galaxy G2

Geavanceerde beveiligingssystemen de nieuwe Galaxy G2 serie biedt beveiligingsoplossingen met uitgebreide mogelijkheden en functionaliteit, eenvoudige bediening en efficiënte installatie, gebaseerd op het vertrouwde en succesvolle Galaxy concept.

Dankzij de grote flexibiliteit en doordachte systeem architectuur is de Galaxy G2 het ideale beveiligingspaneel voor toepassingen in de particuliere en de klein tot midden zakelijke sector. De jarenlange Galaxy ervaring heeft geresulteerd in een praktische logica welke zowel door de eindgebruiker als installateur wordt gewaardeerd.

De Galaxy G2 serie bestaat uit een tweetal modellen; de Galaxy G2-20 en de Galaxy G2-44+, geschikt voor respectievelijk 20 en 44 zones. De panelen zijn compatibel met de meeste bestaande Galaxy randapparatuur en maakt gebruik van de bestaande, vertrouwde menu- en bedieningsstructuur.

Bovendien biedt de Galaxy G2-44+ aanvullend een ECP communicatiebus, welke het gebruik van diverse Ademco ECP-bus randapparaten mogelijk maakt, zoals uitbreidingsmodules en bedienpanelen.

De Galaxy G2 serie voldoen aan de nieuwe Europese normen EN50131-1 en TS50131-3, Grade 2, Class II.