Bellen via internet (VoIP)

VoIP staat voor Voice-over-IP en is dé oplossing op het gebied van zakelijke telefonie. VoIP houdt in dat het aanwezige datanetwerk wordt gebruikt om te bellen. Omdat alle verbonden pc’s met elkaar kunnen communiceren, is VoIP hét alternatief voor vaste telefonie. 

Staat de aankoop van een nieuwe telefooncentrale op stapel? Werkt de huidige telefooncentrale wel, maar voldoet deze niet helemaal meer in eenvoudig en flexibel werken? Of ben je als bedrijf het zat om elke maand te veel te betalen voor je vaste telefonie?

Overweeg dan VOIP: de slimme manier om het bestaande datanetwerk ook in te zetten om te telefoneren

Wat is VoIP precies?

VOIP (Voice over IP) is een techniek die het mogelijk maakt om telefoongesprekken te voeren over een IP-netwerk. Met VoIP (ook wel ‘cloud telefonie’ genoemd) van Uiterwijk Telecom krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee voor een relatief laag investeringsbedrag de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale.

De voordelen van VoIP

► Kostenbesparend
Met Hosted VOIP bespaart u 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten. 
 
► Uitgebreide functionaliteiten
Een professionele uitstraling van uw bedrijf en een betere bereikbaarheid van uw medewerkers door de uitgebreide functionaliteiten van Hosted VOIP.
 
► Zeer flexibel en schaalbaar
VoIP groeit met uw organisatie mee. Uitbreidingen van IP aansluitingen zijn binnen 5 werkdagen geregeld en het verhuizen van werknemers is bijzonder eenvoudig doordat de toestellen niet aan een centrale gebonden zijn.

► Vast bedrag per maand 
U betaalt een vast bedrag per maand op basis van de gewenste functionaliteiten en het aantal medewerkers.
 
► Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
Uw VoIP centrale wordt op meerdere datacenters met uitgebreide brand, stroom en antidiefstal voorzieningen gehost. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.
 
► Lage investeringskosten
Uiterwijk Telecom biedt uw organisatie de voordelen en functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale. Deze wordt centraal gehost en benut door meerdere klanten. Hierdoor zijn de eenmalige investeringen beperkt.
 

VoIP is er voor iedereen; ook voor jouw organisatie!

Bellen met VoIP is een oplossing voor vrijwel elke organisatie: klein, groot en alles daar tussenin. Wil je weten welk VoIP pakket voor jouw bedrijf het beste past?
Leg het ons voor!