Profielschets

Uiterwijk Telecom is hét alternatief voor beheer, verbetering, beschikbaarheid of vervanging van uw telecommunicatie­systeem. Het totale bedrijf omvat voor het merendeel hoog gekwalificeerde technici met een KPN verleden of achtergrond voor telefooncentrales, randapparatuur en communicatienetwerken. Het is onze missie om met een ondernemende mentaliteit volledig te beantwoorden aan de verwachtingen van onze klanten. Daarbij kiezen wij voor producten en systemen van de hoogste kwaliteit, en leveren wij de best mogelijke service met doelmatige, betrouwbare en veilige communicatieapparatuur, in de breedste zin van het woord. Uiterwijk Telecom is een Full - Service Provider van telecomproducten en -diensten voor de zakelijke markt, adviseur voor diverse organisaties en instellingen en biedt ondersteuning bij projectmatige implementatie en nazorg. Uiterwijk Telecom heeft voor elke organisatie in elke situatie de juiste producten en diensten in huis. Uitgangspunt hierbij is altijd uw bestaande situatie: afhankelijk van het bestaande telecommunicatieplatform en uw wensen en eisen wordt er een op maat gemaakt voorstel gemaakt.

Preventief en correctief onderhoud

Het belang van onderhoud op uw telefooncentrale kan niet genoeg benadrukt worden. Preventief en correctief onderhoud bepalen tenslotte het goed functioneren van uw telefooncentrale en dus de (telefonische) bereikbaarheid van uw bedrijf voor uw relaties. Tevens verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van uw telefooncentrale. Voor de instandhouding van diverse types centrales kunt bij Uiterwijk Telecom dan ook terecht voor service, onderhoud- en beheerabonnementen. Met gegarandeerde responsetijden, correctief en preventief onderhoud (ter voorkoming van storingen). En bij calamiteiten een volledige dekking van uren en materiaal. Dit betekent duidelijkheid en zekerheid Uiteraard kunt u de Uiterwijk Telecom expertise ook inzetten voor het realiseren van deeloplossingen, tijdelijke oplossingen, beheeractiviteiten middels onze service-op-afstand diensten of ter ondersteuning van uw eigen ICT-afdelingen. De inzet van Uiterwijk Telecom -specialisten kent zowel een continue als een ad hoc karakter. Bijvoorbeeld 1 of 2 dagen per week voor het beheer en/of onderhoud bij u op locatie of éénmalig tijdens een interne verhuizing.

Implementatie en nazorg

Uiterwijk Telecom heeft voor elke organisatie in elke situatie de juiste producten en diensten in huis. Uitgangspunt hierbij is altijd uw bestaande situatie: afhankelijk van het bestaande telecommunicatieplatform en uw wensen en eisen wordt er een op maat gemaakt voorstel gemaakt.