Yeastar S50i VoIP PBX

yeastar-s50i-voip-pbx.jpg

Yeastar S50i VoIP PBX

Voor kleine tot middelgrote bedrijven is de Yeastar S50i de ideale VoIP telefooncentrale. Met 20 gelijktijdige gesprekken en maximaal 50 gebruikers kunt u uitstekend uit de voeten op de werkvloer. De centrale biedt een veelvoud aan telefoonfuncties, zodat u deze volledig naar wens kunt instellen.
 

Eigenschappen Yeastar S50i

VoIP telefooncentrale voor kleine bedrijven
Tot 20 simultane gesprekken
2x 100 Mbps LAN-poorten
Geschikt voor maximaal 50 gebruikers
Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Met ingebouwde firewall
Ondersteunt VPN, QoS en VLAN
Eenvoudig te beheren via web-based interface

VoIP telefooncentrale

De Yeastar S50i, opvolger van de Yeastar S20, is een uitstekende VoIP telefooncentrale voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Deze centrale is geschikt voor maximaal 50 gebruikers en ondersteunt 20 gelijktijdige gesprekken. Daarnaast is het apparaat voorzien van een enorme hoeveelheid PBX functies, waaronder voicemail (5000 minuten, uitbreidbaar) en het versturen van voicemailberichten naar uw e-mailadres.

Compatibiliteit VoIP telefoons

Deze telefooncentrale is compatibel met VoIP telefoons van alle grote merken, waaronder Cisco, Grandstream, Polycom, Snom en Yealink. Voor de volledige compatibiliteit kijkt in de datasheet onder het tabblad 'specificaties'.

Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten

Een VoIP telefooncentrale moet beschikken over een uitgebreid aanbod aan telefoonfunctionaliteiten. Dat zit met de Yeastar MyPBX Soho wel goed. Enkele van de functies zijn het opzetten van een groepsgesprek, het in de wacht zetten van inkomende lijnen, het instellen van wachtmuziek, doorverbinden of het configureren van een automatisch antwoord. Voor alle functies kijkt u in de datasheet onder het tabblad 'specificaties'.

Met ingebouwde firewall

De Yeastar S50i zorgt niet alleen voor vlekkeloze communicatie, deze communicatie verloopt ook nog eens veilig dankzij de ingebouwde firewall. Schadelijke data wordt niet doorgelaten, waardoor u probleemloos via VoIP kunt blijven bellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om VLAN's (Virtual LAN) en VPN-tunnels op te zetten. Met Quality of Service (QoS) geeft u bepaalde functionaliteiten prioriteit, waardoor er voor deze functionaliteit bandbreedte wordt gereserveerd. Hiermee is een optimale werking hiervan gegarandeerd.

Eenvoudig te beheren

Een belangrijke eigenschap van de Yeastar S50i is de gebruiksvriendelijkheid. Via de web-based interface configureert en beheert u uw VoIP telefooncentrale. U beheert niet alleen de telefooninstellingen, maar ook de mogelijkheden op firewallgebied past u via deze interface aan.

Inhoud verpakking

  • Yeastar S50i
  • Handleiding